Solarfix

SolarfixSolarfix

Solarfix ofera o protectie intensiva si profunda pentru clientii dumneavoastra, impotriva bacteriilor ciupercilor si multor forme de virusi. Este si foarte simplu de preparat: Solarfix este disponibil in sticle de 150 ml de solutie concentrata (fara aldehide) pentru diluare in apa. O sticla se poate dilua in 10 litri de solutie gata de folosire, avand concentratia de 1,5%.

Dupa fiecare sedinta de bronzare, pulverizati solutia pe sezutul din acril utilizand spray-ul conceput special pentru Solarfix. Dupa ce lasati solutia putin timp sa-si faca efectul, stergeti sezutul aparatului de bronzare pentru a-l pregati de utilizare pentru urmatorul client. Solarfix are un parfum placut si a fost testat pentru utilizarea in siguranta pe toate suprafetele dintr-un salon - inclusiv cele sensibile precum Plexiglas, acril, plastic si sticla.

Solarfix ofera clientilor dumneavoastra un aparat de bronzare primitor si dezinfectat.

Descriere produs

Info&
Comanda

Protejarea clientilor impotriva bacteriilor, ciupercilor si microbilor in general este foarte importanta pentru orice studio de bronzare. Clientii multumiti vor fi mereu clienti fideli.

Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.

V-ar putea interesa si