Aparat bronzare Ergoline Sunrise 7200 LED

Aparat bronzare Ergoline Sunrise 7200 LED
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

DATE TEHNICE

Dimensiunile produsului (L x L x P în inch)
Închis 124 x 147 x 231
Deschis 144 x 147 x 231

Dimensiunea necesară a cabinei interioare (L x W în inch) 213 x 215 x 240

Puterea totală maximă cu conexiune de alimentare 400/415 V 3 N 10.300 W

Siguranță (încet) 3 x 25 A

Greutate 400 kg (incl. Vibra Forma 413kg)

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Ergoline Bronze garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Ergoline Bronze garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Ergoline Bronze garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Ergoline Bronze.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda
LED-ul Sunrise 7200 Hybrid Light oferă un bronz natural, perfect, cu îngrijire suplimentară a pielii. Interacțiunea dintre lumina UV și roșu Beauty Light asigură un bronz radiant și de lungă durată cu îngrijirea simultană a pielii. În timpul bronzării, în special fața și decolteul sunt răsfățate cu LED-uri speciale Beauty Light - pentru pielea catifelată și un ten deosebit de proaspăt.
Cele 14 lămpi smartsun Plus garantează, de asemenea, un ten radiant, cu efect de frumusețe asupra corpului. În plus, Sunrise Hybrid Light oferă trei programe de bronzare personalizate cu Personal Sunstyle - astfel clienții dvs. pot decide cum vor să se bucure de soare. Antrenamentul patentat cu vibrații Vibra Shape susține reducerea greutății, întărește țesutul conjunctiv și previne celulita.
Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si