Aparat bronzare Ergoline Spectra Bluevision

Ergoline Spectra Prestige Bluevision
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

Spectra Prestige Bluevision utilizează cea mai recentă tehnologie LED pentru rezultate impresionante de bronzare. 120 LED-uri de lumină de activare au un efect de activare asupra organismului datorită luminii albastre și pregătesc pielea pentru bronzare. Aceasta permite o pigmentare directă vizibilă și deosebit de intensă. Datorită radiațiilor infraroșii reduse, noul bronzier facial Ergoline Spectra LED este mai blând și mai plăcut decât bronzătorii faciali de înaltă presiune. Performanța nu trebuie sacrificată, Ergoline Spectra garantează întotdeauna 100% performanță și un bronz intens intens în toată zona feței.
Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda
Spectra Prestige Bluevision utilizează cea mai recentă tehnologie LED pentru rezultate impresionante de bronzare. 120 LED-uri de lumină de activare au un efect de activare asupra organismului datorită luminii albastre și pregătesc pielea pentru bronzare. Aceasta permite o pigmentare directă vizibilă și deosebit de intensă.

Datorită radiațiilor infraroșii reduse, noul bronzier facial Ergoline Spectra LED este mai blând și mai plăcut decât bronzătorii faciali de înaltă presiune. Performanța nu trebuie sacrificată, Ergoline Spectra garantează întotdeauna 100% performanță și un bronz intens intens în toată zona feței.
Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si