Ergoline Prestige 1100-S

Ergoline Prestige 1100-SErgoline Prestige 1100-SErgoline Prestige 1100-SErgoline Prestige 1100-SErgoline Prestige 1100-S
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

Ergoline Prestige 1100 cu designul color Mystic Black este construit pentru a atinge extremele in sensul pozitiv al cuvantului. 52 de lampi cu ultraviolete pentru un bronz intensiv al intregului corp, noul sistem pentru bronzul tenului facial dotat cu 4 unitati de mare presiune Ultra Performance precum si cu 3 lampi suplimentare Spaghetti pentru ultraviolete de tip B –Lampen duc la indeplinire absoluta, toate dorintele dvs. In plus acest solar beneficiaza de 2 sisteme pentru bronzul regiunii umerilor bazate pe tehnologia Ultra Performance. Fiecare aspect a fost foarte bine gandit si in ceea ce priveste confortul. Cu ajutorul Climatronic Plus puteti seta temperatura dorita de dvs. si in plus o puteti mentine constanta de-a lungul intregii sedinte de bronzat; discurile transparente de acrilat in zona capului si a picioarelor permit acest lucru. Intregul ambient este dominat de Aqua Fresh & Aroma. Cu ajutorul sistemului inovator de 3D-Sound dvs. va puteti relaxa ascultand muzica preferata datorita MP3-Dock-in si SD-Card-Slot. Confortul maxim este asigurat de asemenea si de pupitrul de comanda inovator pe care sunt afisate simboluri clare precum sistemul de comanda Voice Guide si cel bazat pe introducerea de comenzi sub forma de text.

 • Performante optimizate pentru un bronz mai placut
 • 52 lampi UV cu tehnologia Dynamic Power
 • 4 unitati de bronzare pentru fata cu tehnologia Ultra Performance
 • Lampi UV-B aditionale
 • Sezut extralarg ergonomic din acril
 • 4 unitati pentru bronzare fetei cu tehnologia Ultra Performance
 • Climatronic si Aqua Fresh & Aroma ca dotari standard
 • Control intuitiv cu consola multifunctionala
  Dotari standard
  52 lampi UV cu Dynamic Power

  52 lampi UV cu Dynamic Power

  Sistemul de variatie a curentului creste puterea lampilor UV cu cca 25%, marindu-le totodata durata de viata pana la 1200 ore. Astfel costurile de intretinere sunt mult optimizate.

  Max. 520W Ultra Performance Plus

  Max. 520W Ultra Performance Plus

  Tehnologia noastra Ultra Performance implica reflectoare din sticla optimizate şi lentile de filtrare cu invelis special pentru a oferi un nou nivel de eficienta pentru bronzul facial.

  Reflector pentru bronzarea gatului

  Reflector pentru bronzarea gatului

  Sistemul pentru bronzarea gatului te duce cu un pas mai aproape de bronzul perfect uniform. Reflectorul integrat in patul din acril redirectioneaza lumina ultravioleta catre gat, asigurand astfel bronzarea acestei zone.

  Lampi pentru umeri

  Lampi pentru umeri

  Unitatea de bronzare pentru umeri cu lampi de inalta presiune, cu tehnologie Ultra Performance, imbunatateste calitatea bronzului in aceste zone.

  Lumini ambientale

  Lumini ambientale

  Seria Prestige vine echipata cu trei variante de lumini ambientale: Fashionpink Orange, Shining Blue si Silverpearl Blue.

  Sezut multi-relax (220x95cm)

  Sezut multi-relax (220x95cm)

  Sezutul extralarg ergonomic din acril, cu suport pentru cap si maini, impreuna cu suportul reglabil pentru picioare ofera un grad de confort incomparabil in timpul sedintei de bronzare.

  Comfort Cooling

  Comfort Cooling

  Comfort Cooling va invaluie intr-o briza placuta si racoroasa. Ventilatoarele orientate catre zona capului si corp stabilesc automat temperatura ideala.

  Climatronic Plus

  Climatronic Plus

  Climatronic Plus in interiorul tunelului de bronzare ajunge chiar mai rapid la temperatura dorita, pastrand-o apoi constanta indiferent de cat de extreme sunt temperaturile din exterior.

  Aqua Fresh & Aroma

  Aqua Fresh & Aroma

  Aqua Fresh & Aroma improspateaza experienta bronzarii prin raspandirea unui parfum placut in tunel in timpul utilizarii.

  Sistem sunet 3D

  Sistem sunet 3D

  Sistemul nostru de sunet 3D va imbaiaza intr-o mare somptuoasa de sunet in timpul bronzarii. Sistemul consta in doua difuzoare, un subwoofer, un slot de card SD si un dock de MP3 player.

  Auto-volum

  Auto-volum

  Inclus in sistemul de sunet 3D, functia Auto-volume ajusteaza automat volumul muzicii pentru anularea sunetelor de fundal.

  Ghid vocal

  Ghid vocal

  Ghidul Vocal va acompaniaza la fiecare pas, cu o voce prietenoasa, in timp controlati aparatul de bronzare.

  Functie IR

  Functie IR

  Puteti controla parametrii de bronzare cu ajutorul PDA-ului sau telefonului mobil cu ajutorul interfetei infrarosu inovative. O parola poate fi setata pentru a preveni interactiunile nedorite.

  Garantie extinsa
  Garantie extinsa +6luni

  Garantie extinsa 6 luni

  Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

  Garantie extinsa +12luni

  Garantie extinsa 12 luni

  Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

  Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

  Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

  Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

  Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

  Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

  Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

  › Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

   

  Descriere produs

  Info&
  Comanda

  Acest produs nu se mai afla in oferta Tanning!

  Prestige este noua serie revolutionata de Ergoline care stabileste noi standarde.Cu tehnologia Dynamic Power si Extreme Power cu pana la 128,8 kj/min ofera 2 concepte UV noi.Prestige este de asemenea pe primul loc si in ceea ce priveste designul, ergonomia, calitatea precum si serviciile impecabile!

  Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
  Beneficii Aparate Bronzare

  V-ar putea interesa si