Ergoline Prestige 990-S

Ergoline Prestige 990-SErgoline Prestige 990-SErgoline Prestige 990-SErgoline Prestige 990-SErgoline Prestige 990-S
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

Lumea apartine celor curajosi. Expresiva Fashionpink Orange transforma Prestige 990 Dynamic Power intr-un solar de avangarda. Designul fascinant presarat cu lumini Mood Lights este magnetizant. Tunelul urias de bronzat precum si sezutul Multi Relax sunt martori ai standardelor inalte impuse de noua serie de top de la Ergoline. Caracteristicile optionale de confort pot fi achizitionate separat sau odata cu pachetul complet: Shoulder Tan cu tehnologie Ultra Performance pentru bronzuri intensive si in zona umerilor. Climatronic precum si Aqua Fresh & Aroma asigura o experienta revigoranta in timpul sedintelor de bronzat cu ajutorul Climatronic Plus in tunelul de bronzat prin doua discuri de acrilat inchise. Sistemul inovator 3D-Sound cu Subwoofer impresioneaza prin fidelitatea sunetului si nu numai. Datorita MP3-Dock-in clientul nu trebuie sa renunte la muzica lui favorita in timpul sedintei de bronzat. Operarea aparatului este extrem de practica si de usoara datorita pupitrului de comanda inovator pe care sunt afisate simboluri clare precum sistemul de comanda Voice Guide si cel bazat pe introducerea de comenzi sub forma de text.

Personalitati marcante atrag multa lume dupa sine: Prestige 990 Dynamic Power acum in designul exclusiv Shining Blue dobandeste sarmul unei frumuseti clasice. Suprafetele calitative precum si lacul extraordinar ce le acopera confera o nota aparte, nobila tuturor modelelor Prestige. Interiorul este stapanit de 52 de lampi cu ultraviolete si de 4 sisteme ultraperformante destinate bronzului tenului facial precum si de sisteme performante pentru bronzul regiunii umerilor achizitionabile contra unei sume suplimentare. Cu ajutorul IQ-Sensor toate modele Prestige 990 asigura bronzul pe care il doriti din cap pana in picioare. Atat uriasul tunel de bronzare, cat si sezutul extralat Multi Relax si pupitrul de comanda inovator asigura confortul maxim. Dotarile suplimentare se pot achizitiona separat sau odata cu intregul pachet: Shoulder Tan, Climatronic si Climatronic Plus precum si Aqua Fresh & Aroma pentru o experienta revigoranta si noul 3D Sound-System cu Subwoofer, MP3-Dock-in si SD-Card-Slot pentru ca dvs. sa puteti asculta muzica dvs. preferata.
  • Performante optimizate pentru un bronz mai placut
  • 52 lampi UVcu tehnologia Dynamic Power
  • Sezut extralarg ergonomic din acril
  • 4 unitati pentru bronzare fetei cu tehnologia Ultra Performance
  • Optional: Climatronic si Aqua Fresh & Aroma
  • Sistem sunet 3D cu sau fara unitatea de bronzare a umerilor
  • Control intuitiv cu consola multifunctionala si ghid vocal
Dotari standard
52 lampi UV cu Dynamic Power

52 lampi UV cu Dynamic Power

Sistemul de variatie a curentului creste puterea lampilor UV cu cca 25%, marindu-le totodata durata de viata pana la 1200 ore. Astfel costurile de intretinere sunt mult optimizate.

Reflector pentru bronzarea gatului

Reflector pentru bronzarea gatului

Sistemul pentru bronzarea gatului te duce cu un pas mai aproape de bronzul perfect uniform. Reflectorul integrat in patul din acril redirectioneaza lumina ultravioleta catre gat, asigurand astfel bronzarea acestei zone.

Lumini ambientale

Lumini ambientale

Seria Prestige vine echipata cu trei variante de lumini ambientale: Fashionpink Orange, Shining Blue si Silverpearl Blue.

Sezut multi-relax (220x95cm)

Sezut multi-relax (220x95cm)

Sezutul extralarg ergonomic din acril, cu suport pentru cap si maini, impreuna cu suportul reglabil pentru picioare ofera un grad de confort incomparabil in timpul sedintei de bronzare.

Comfort Cooling

Comfort Cooling

Comfort Cooling va invaluie intr-o briza placuta si racoroasa. Ventilatoarele orientate catre zona capului si corp stabilesc automat temperatura ideala.

Max. 520W Ultra Performance Plus

Max. 520W Ultra Performance Plus

Tehnologia noastra Ultra Performance implica reflectoare din sticla optimizate şi lentile de filtrare cu invelis special pentru a oferi un nou nivel de eficienta pentru bronzul facial.

Module optionale
IQ-Sensor

IQ-Sensor

Senzorul IQ optional este cheia programului individual de bronzare - un bronz perfect adaptat sensibilitatii UV a pielii utilizatorului.

Lampi pentru umeri

Lampi pentru umeri

Unitatea de bronzare pentru umeri cu lampi de inalta presiune, cu tehnologie Ultra Performance, imbunatateste calitatea bronzului in aceste zone.

Climatronic

Climatronic

Utilizatorii isi pot seta singuri temperatura preferata, pe care sistemul Climatronic o mentine pe toata durata sesiunii de bronzare.

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma improspateaza experienta bronzarii prin raspandirea unui parfum placut in tunel in timpul utilizarii.

Sistem sunet 3D

Sistem sunet 3D

Sistemul nostru de sunet 3D va imbaiaza intr-o mare somptuoasa de sunet in timpul bronzarii. Sistemul consta in doua difuzoare, un subwoofer, un slot de card SD si un dock de MP3 player.

Auto-volum

Auto-volum

Inclus in sistemul de sunet 3D, functia Auto-volume ajusteaza automat volumul muzicii pentru anularea sunetelor de fundal.

Ghid vocal

Ghid vocal

Ghidul Vocal va acompaniaza la fiecare pas, cu o voce prietenoasa, in timp controlati aparatul de bronzare.

Climatronic Plus

Climatronic Plus

Climatronic Plus in interiorul tunelului de bronzare ajunge chiar mai rapid la temperatura dorita, pastrand-o apoi constanta indiferent de cat de extreme sunt temperaturile din exterior.

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Acest produs nu se mai afla in oferta Tanning!

Prestige este noua serie revolutionata de Ergoline care stabileste noi standarde.Cu tehnologia Dynamic Power si Etreme Power cu pana la 128,8 kj/min ofera 2 concepte UV noi.Prestige este de asemenea pe primul loc si in ceea ce priveste designul, ergonomia, calitatea precum si serviciile impecabile!

Atractia notiunii aparte: Silverpearl Blue de la Prestige 990 Dynamic Power impresioneaza prin eleganta extraordinara. De asemenea interiorul este impresionant: atat uriasul tunel de bronzare, cat si sezutul extralat Multi Relax si pupitrul de comanda inovator asigura confortul maxim. Dotarile suplimentare vor duce la indeplinire absolut toate dorintele dvs. referitoare la confort: Shoulder Tan HD pentru un bronz intensiv in regiunea umerilor .Climatronic si Climatronic Plus cu tunel de bronzare inchis precum si Aqua Fresh & Aroma asigura sedinte de bronzat de neuitat. Un detaliu mic, dar totodata uluitor pentru fanii sistemelor de inalta fidelitate este reprezentat de sistemul de 3D-Sound cu Subwoofer, MP3-Dock-in precum si SD-Card-Slot.

Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si