Aparat bronzare Prestige 1000

Aparat bronzare Prestige 1000
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

<span style="" roboto="" thin",="" helvetica,="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 22px;="" background-color:="" rgb(255,="" 255,="" 255);"="">Noul Lightvision Spectra oferă o experiență unică de bronzare cu pielea intensă și eficientă. Ca urmare a radiației infraroșii reduse, experiența de bronzare este și mai blândă și mai relaxantă ca niciodată. . Tehnologia inovatoare de lumină este certificată de rețeaua de sănătate germană Medical Active. Pentru că pielea noastră merită ce este mai bun!</span>
Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Ergoline Bronze garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Ergoline Bronze garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Ergoline Bronze garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Ergoline Bronze.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda
Ergoline Prestige 1000 este noul nume al luxului, marca Ergoline. Gradul de confort nemaivazut asigurat de acest solar este completat de functii ingenioase precum noul Panou de Control si NPC Connect (Near Field Communication). Capacitatea de bronzare adusa de acest model exclusivit este cu 30% mai mare decat cea a predecesorilor sai, ceea ce-i va incanta cu siguranta pe clientii dumneavoastra. Sistemul de leduri care genereaza un adevarat spectacol de lumini in timpul sedintelor de bronzare va crea o atmosfera inedita in studioul dumneavoastra.
Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si