Ergoline Open Sun Pilot

Ergoline Open Sun Pilot
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

Disponibil in doua versiuni: Open Sun Pilot si Open Sun Pilot Extreme Power.<br><ul><li>Aqua Fresh &amp; Aroma pentru o sedinta foarte placuta de bronzare (inclus ca standard in varianta Extreme Power)<br></li><li>Control al cabinei pozitionat la indemana cu simboluri iluminate si display LED</li><li>Experienta muzicala fenomenala cu sistemul de sunet 3D si dock MP3</li><li>6 lampi de inalta presiune cu sistemul Ultra Performance si 2 lampi UV-B aditionale</li><li>Cate o unitate de bronzare pentru brate cu tehnolgia Ultra Performance pe fiecare segment </li><li>Bronzarea spatelui cu 12 lampi UV de joasa presiune, incastrate in sezut</li></ul>
Dotari standard
Max. 580W Ultra Performance

Max. 580W Ultra Performance

Unitatile Ultra Performance de inalta presiune ale lui Open Sun Pilot, cu doua lampi UV-B aditionale, ofera un bronz facial si corporal de durata.

Unitate bronzare brate

Unitate bronzare brate

Doua unitati de bronzare pentru brate de 200W fiecare acopera intreaga parte din fata a corpului.

Design deschis

Design deschis

Designul deschis al lui Open Sun este o inovatie neobisnuit de interesanta in materie de aparate de bronzare.

Sistem ventilatie

Sistem ventilatie

Ventilatia faciala cu mai multe viteze pastreaza o temperatura constanta, placuta pe intreaga durata a sedintei de bronzare.

Functie IR

Functie IR

Puteti controla parametrii de bronzare cu ajutorul PDA-ului sau telefonului mobil cu ajutorul interfetei infrarosu inovative. O parola poate fi setata pentru a preveni interactiunile nedorite.

Module optionale
Unitate bronzare spatar (12 lampi UV de 40W)

Unitate bronzare spatar (12 lampi UV de 40W)

12 lampi UV optionale montate in spatarul transparent al solarului Open Sun Pilot asigura bronzarea spatelui de la gat in jos.

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma improspateaza experienta bronzarii prin raspandirea unui parfum placut in tunel in timpul utilizarii.

Sistem sunet 3D

Sistem sunet 3D

Sistemul nostru de sunet 3D va imbaiaza intr-o mare somptuoasa de sunet in timpul bronzarii. Sistemul consta in doua difuzoare, un subwoofer, un slot de card SD si un dock de MP3 player.

Auto-volum

Auto-volum

Inclus in sistemul de sunet 3D, functia Auto-volume ajusteaza automat volumul muzicii pentru anularea sunetelor de fundal.

Ghid vocal

Ghid vocal

Ghidul Vocal va acompaniaza la fiecare pas, cu o voce prietenoasa, in timp controlati aparatul de bronzare.

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Ia un loc si relaxeaza-te! Ergoline Open Sun duce bronzarea in spatiu deschis la un nou nivel.

Designul futurist combinat cu iluminarea ambientala garanteaza un peisaj de invidiat pentru salonul dumneavoastra. 6 lampi de inalta presiunea ultra performante asigura bronzul fetei si al partii superioare a corpului. Doua lampi pentru bronzarea bratelor completeaza imaginea. Versiunea Extreme Power vine cu 4 lampi UV-B suplimentare pentru asigurarea unui bronz de lunga durata. Cele 12 lampi montate in spatele sezutului transparent bronzeaza spatele (inclusiv gatul). Sezutul foarte confortabil aduce un plus experientei de bronzare.

Ventilatoarele centrale cu Aqua Fresh & Aroma (inclus ca standard in versiunea Extreme Power) fac bronzul in acest model cu adevarat reconfortant. Sistemul de sunet 3D Sound optional ofera o experienta audio deosebita.

Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si