Ergoline Inspiration 400-S

Ergoline Inspiration 400-S
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

VERSIUNI DISPONIBILE
Ergoline Inspiration 400-S Turbo Power 38 lampi UV a cate 160/180W
Ergoline Inspiration 400-S Twin Power 38 lampi UV a cate 160/140W
Ergoline Inspiration 400-S Super Power 38 lampi UV a cate 100/120W
  • Tehnologia Optimized Performance imbunatateste rezultatele bronzarii
  • 38 lampi UV si 3 unitati de bronzare faciala
  • Sistem de ventilatie prietenos Comfort Cooling
  • Spectacol muzical multumita Sistemului de Sunet 3D Sound cu subwooer, dock MP3, slot pentru card SD
  • Optional: Aqua Fresh & Aroma
  • Sezut ergonomic Bodyform Plus cu suport pentru cap integrat
Dotari standard
38 lampi UV

38 lampi UV

Acest model este disponibil cu 38 lampi UV, in 3 variante: Super Power (100/120W), Twin Power (160/140W) si Turbo Power (160/180W).

Max. 400W Ultra Performance Plus

Max. 400W Ultra Performance Plus

Tehnologia noastra Ultra Performance implica reflectoare din sticla optimizate şi lentile de filtrare cu invelis special pentru a oferi un nou nivel de eficienta pentru bronzul facial.

Sezut ergonomic din acril Bodyform Plus (225x83cm)

Sezut ergonomic din acril Bodyform Plus (225x83cm)

Forma ergonomica a sezutului din acril ofera confort si relaxare indiferent daca stati intins(a) pe fata sau pe spate.

Comfort Cooling

Comfort Cooling

Comfort Cooling va invaluie intr-o briza placuta si racoroasa. Ventilatoarele orientate catre zona capului si corp stabilesc automat temperatura ideala.

Aer Conditionat

Aer Conditionat

Sistemul de aer conditionat raceste sezutul acestui solar, garantand o sedinta de bronzare confortabila si revigoranta.

Functie IR

Functie IR

Puteti controla parametrii de bronzare cu ajutorul PDA-ului sau telefonului mobil cu ajutorul interfetei infrarosu inovative. O parola poate fi setata pentru a preveni interactiunile nedorite.

Module optionale
Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma improspateaza experienta bronzarii prin raspandirea unui parfum placut in tunel in timpul utilizarii.

Sistem sunet 3D

Sistem sunet 3D

Sistemul nostru de sunet 3D va imbaiaza intr-o mare somptuoasa de sunet in timpul bronzarii. Sistemul consta in doua difuzoare, un subwoofer, un slot de card SD si un dock de MP3 player.

Auto-volum

Auto-volum

Inclus in sistemul de sunet 3D, functia Auto-volume ajusteaza automat volumul muzicii pentru anularea sunetelor de fundal.

Ghid vocal

Ghid vocal

Ghidul Vocal va acompaniaza la fiecare pas, cu o voce prietenoasa, in timp controlati aparatul de bronzare.

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Ergoline Inspiration 400 prezinta un confort nemaintalnit in niciun alt solar atat de compact si la un pret atat de avantajos.

Designul curbat si lumina ambientala multicolora creaza o aura fenomenala in jurul solarului. 3 unitati de bronzare faciala Ultra Performance Plus si 38 lampi UV ofera utilizatorului un bronz uniform, iar sezutul ergonomic din acril este generos proportionat asigurand o sedinta relaxanta si placuta. Alte functii de confort includ: Comfort Cooling in versiunea Super Power si Aqua Fresh & Aroma in cea Twin Power, precum si sistemul de Aer Conditionat ca standard. Disponibil ca extraoptiune, sistemul de sunet 3D Sound cu dock MP3, slot pentru card SD si subwoofer va transforma orice sesiune de bronzare intr-o experienta muzicala inedita.
Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si