Ergoline Essence 440 Smart Power

Ergoline Essence 440 Smart Power
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

  • Performante excelente cu 44 lampi UV de 200W
  • Tehnologie eficienta Smart Power pentru un consum redus de energie electrica
  • Spatiu generos pentru un confort sporit in timpul sedintei de bronzare
  • Sistemul de ventilatie si modulul Aroma asigura un aer proaspat in timpul sedintei de bronzare
  • Sistem de sunet Single Sound, poate fi extins cu un modul de sunet, incluzand amplificator, jack casti si dock MP3
  • Panou control inovativ Soft Touch pentru operare facila
  • Optional: Vibra Shape Fitness Effect in timpul sedintei de bronzare
  • Optional: Podea oglinda pentru o propagare mai buna a razelor UV si un bronz uniform

Tehnologia patentata Vibra Shape este acum disponibila pentru Essence 440 Smart Power. Aceasta tehnologie combina o sedinta de bronzare cu una de fittness. Suportul vibrant ajuta la reducerea in greutate, fortifica tesuturile incheieturilor si previne celulita. In plus, circulatia mai buna a sangelui intensifica rezultatele bronzarii, pentru un bronz perfect in doar 15 minute, fara obisnuitele semne albe pe umeri si fund.

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Solarul Ergoline Essence 440 combina tehnologia eficienta Smart Power cu un spatiu generos de bronzare si un raport pret-performanta atractiv.

Disponibil optional cu tehnologia Vibra Shape pentru un efect de fitness in timpul sedintei de bronzare si podea oglinda pentru un bronz uniform.

Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si