Ergoline Essence 280 Smart Power

Ergoline Essence 280 Smart Power
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

  • Performante optime cu 28 lampi UV de 120W (Smart Power 120) sau 200W (Smart Power 200)
  • Tehnologie eficienta Smart Power pentru un consum redus de energie electrica
  • Dimensiuni compacte si conectare la 230V pentru a fi instalat oriunde
  • Sistemul de ventilatie si modulul Aroma asigura un aer proaspat in timpul sedintei de bronzare
  • Sistem de sunet Single Sound, poate fi extins cu un modul de sunet, incluzand amplificator, jack casti si dock MP3
  • Panou control inovativ Soft Touch pentru operare facila
  • Optional: ecran opac pentru garantarea unui spatiu 100% intim
Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Acest produs nu mai face parte din oferta Tanning!

Foarte convingator: Solarul Ergoline Essence 280 ofera putere inteligenta de bronzare in combinatie cu un pret irezistibil. Ergoline

Essence 280 asigura un bronz uniform cu un consum foarte redus de energie electrica. Bara de sustinere faciliteaza statul in pozitia ideala pentru bronzare. Aparatul poate fi dotat cu un panou opac pentru crearea unui spatiu perfect intim. In timpul sedintei de bronzare, ventilatorul asigura o temperatura placuta in cabina. Functia Aroma, disponibila ca extraoptiune, umple cabina cu o mireasma placuta. Solarul beneficiaza si de un sistem de sunet ce poate extins cu un modul special, incluzand amplificator, jack casti si dock MP3. Functia de cronometru integrata poate fi utilizata fara o unitate separata de control. Ergoline Essence 280 Smart Power functioneaza cu o sursa standard de curent, de 230V.

Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si