Ergoline Esprit 770-S

Ergoline Esprit 770-SErgoline Esprit 770-SErgoline Esprit 770-SErgoline Esprit 770-S
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

Culorile nutresc emotii. Esprit 770 Dynamic Power intr-un design Ice Blue reda armonios albastrul ghetii cu argintiu stralucitor. In tunelul de bronzare 48 de lampi cu ultraviolete precum si 4 sisteme ultraperformante destinate bronzului tenului fetei alaturi de cele optionale de mare presiune destinate bronzului regiunii umerilor asigura un bronz intensiv si uniform. La cerere puteti beneficia si de IQ-Sensor pentru o UV-Power individualizata din cap pana in picioare. Sezutul lat Multi Relax dotat cu suporturi reglabile atat pentru maini, cat si pentru picioare este extrem de confortabil. Cu ajutorul pupitrului de comanda inovator operarea solarului devine extrem de usoara. Tehnologia Climatronic mentine constanta temperatura dorita de dvs. pe parcusul intregii sedinte de bronzat. Functia Aqua Fresh & Aroma garanteaza o senzatie suplimentara de prospetime. Posibilitatea de a asculta muzica preferata cu ajutorul de sistemul de 3D-Sound cu Subwoofer, MP3-Dock-in precum si SD-Card-Slot.
  • Performante optimizate pentru un bronz mai placut
  • 48 lampi UV cu tehnologia Dynamic Power
  • Sezut extralarg ergonomic din acril
  • 4 unitati pentru bronzare fetei cu tehnologia Ultra Performance
  • Optional: Climatronic si Aqua Fresh & Aroma
  • Sistem sunet 3D cu sau fara unitatea de bronzare a umerilor
  • Control intuitiv cu consola multifunctionala si ghid vocal
Dotari standard
48 lampi UV cu Dynamic Power

48 lampi UV cu Dynamic Power

Sistemul de variatie a curentului creste puterea lampilor UV cu cca 25%, marindu-le totodata durata de viata pana la 1200 ore. Astfel costurile de intretinere sunt mult optimizate.

Max. 520W Ultra Performance Plus

Max. 520W Ultra Performance Plus

Tehnologia noastra Ultra Performance implica reflectoare din sticla optimizate şi lentile de filtrare cu invelis special pentru a oferi un nou nivel de eficienta pentru bronzul facial.

Reflector pentru bronzarea gatului

Reflector pentru bronzarea gatului

Sistemul pentru bronzarea gatului te duce cu un pas mai aproape de bronzul perfect uniform. Reflectorul integrat in patul din acril redirectioneaza lumina ultravioleta catre gat, asigurand astfel bronzarea acestei zone.

Lumini ambientale

Lumini ambientale

Esprit 770-S vine echipat cu trei variante de lumini ambientale: Candy Orange, Silverpearl Red si Cool blue.

Sezut multi-relax (220x85cm)

Sezut multi-relax (220x85cm)

Sezutul extralarg ergonomic din acril, cu suport pentru cap si maini, impreuna cu suportul reglabil pentru picioare ofera un grad de confort incomparabil in timpul sedintei de bronzare.

Comfort Cooling

Comfort Cooling

Comfort Cooling va invaluie intr-o briza placuta si racoroasa. Ventilatoarele orientate catre zona capului si corp stabilesc automat temperatura ideala.

Functie IR

Functie IR

Puteti controla parametrii de bronzare cu ajutorul PDA-ului sau telefonului mobil cu ajutorul interfetei infrarosu inovative. O parola poate fi setata pentru a preveni interactiunile nedorite.

Module optionale
IQ-Sensor

IQ-Sensor

Senzorul IQ optional este cheia programului individual de bronzare - un bronz perfect adaptat sensibilitatii UV a pielii utilizatorului.

Lampi pentru umeri

Lampi pentru umeri

Unitatea de bronzare pentru umeri cu lampi de inalta presiune, cu tehnologie Ultra Performance, imbunatateste calitatea bronzului in aceste zone.

Climatronic

Climatronic

Utilizatorii isi pot seta singuri temperatura preferata, pe care sistemul Climatronic o mentine pe toata durata sesiunii de bronzare.

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma improspateaza experienta bronzarii prin raspandirea unui parfum placut in tunel in timpul utilizarii.

Sistem sunet 3D

Sistem sunet 3D

Sistemul nostru de sunet 3D va imbaiaza intr-o mare somptuoasa de sunet in timpul bronzarii. Sistemul consta in doua difuzoare, un subwoofer, un slot de card SD si un dock de MP3 player.

Auto-volum

Auto-volum

Inclus in sistemul de sunet 3D, functia Auto-volume ajusteaza automat volumul muzicii pentru anularea sunetelor de fundal.

Ghid vocal

Ghid vocal

Ghidul Vocal va acompaniaza la fiecare pas, cu o voce prietenoasa, in timp controlati aparatul de bronzare.

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Pentru cei care vor sa fie in pas cu moda: aspectul extrem de modern Esprit 770 Dynamic Power este asigurat de designul Candy Orange. In interiorul solarului sezutul Multi Relax dotat cu suporturi reglabile atat pentru maini, cat si pentru picioare va invita sa experimentati o extraordinara sedinta de bronzat.

Pupitrul de comanda inovator dotat cu simboluri luminoase mari, precum si cu sistemele de comanda Voice Guide si cel bazat pe introducerea de comenzi in forma de text face extrem de usoara operarea fiecarei functii ale solarului. La cerere Esprit 770 poate fi echipat cu functii care sporesc confortul: sistemele destinate bronzului regiunii umerilor cu Tehnologie Ultra Performanta asigura un bronz simetric. Indiferent de temperatura mediului extern: cu ajutorul tehnologiei Climatronic dvs. puteti seta temperatura la care va simtiti confortabil. Functia Aqua Fresh & Aroma garanteaza sedintele revigorante si de o prospetime uluitoare. Dotat cu un program individualizat sistemul 3D-Sound cu Subwoofer, MP3-Dock-in precum si SD-Card-Slot transforma tunelul de bronzare intr-o sala de concerte.

Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si