Ergoline Affinity 800-S

Ergoline Affinity 800-S
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

  • Performante optimizate pentru un bronz mai placut
  • 50 lampi UV
  • Sezut extralarg ergonomic din acril
  • 4 unitati pentru bronzare fetei cu tehnologia Ultra Performance
  • Optional: Climatronic si Aqua Fresh & Aroma
  • Optional: Sistem sunet 3D cu sau fara unitatea de bronzare a umerilor
Dotari standard
50 lampi UV

50 lampi UV

Affinity 800 este dotat cu 18 lampi UV de 120W si, respectiv, 32 lampi UV de 160W.

Max. 520W Ultra Performance Plus

Max. 520W Ultra Performance Plus

Tehnologia noastra Ultra Performance implica reflectoare din sticla optimizate şi lentile de filtrare cu invelis special pentru a oferi un nou nivel de eficienta pentru bronzul facial.

Reflector pentru bronzarea gatului

Reflector pentru bronzarea gatului

Sistemul pentru bronzarea gatului te duce cu un pas mai aproape de bronzul perfect uniform. Reflectorul integrat in patul din acril redirectioneaza lumina ultravioleta catre gat, asigurand astfel bronzarea acestei zone.

Sezut extralarg ergonomic din acril (200x90cm)

Sezut extralarg ergonomic din acril (200x90cm)

Forma ergonomica a sezutului din acril ofera confort si relaxare indiferent daca stati intins(a) pe fata sau pe spate.

Comfort Cooling

Comfort Cooling

Comfort Cooling va invaluie intr-o briza placuta si racoroasa. Ventilatoarele orientate catre zona capului si corp stabilesc automat temperatura ideala.

Functie IR

Functie IR

Puteti controla parametrii de bronzare cu ajutorul PDA-ului sau telefonului mobil cu ajutorul interfetei infrarosu inovative. O parola poate fi setata pentru a preveni interactiunile nedorite.

Module optionale
Lampi pentru umeri

Lampi pentru umeri

Toata lumea doreste un bronz uniform, iar lampile pentru umeri va ofera exact acel plus de bronzare pentru umeri pe care-l urmariti.

Lumini ambientale

Lumini ambientale

Lumina ambientala creaza ambianta perfecta pentru salonul dumneavoastra, oferind un spectacol faschinant de lumini.

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma improspateaza experienta bronzarii prin raspandirea unui parfum placut in tunel in timpul utilizarii.

Sistem sunet 3D

Sistem sunet 3D

Sistemul nostru de sunet 3D va imbaiaza intr-o mare somptuoasa de sunet in timpul bronzarii. Sistemul consta in doua difuzoare, un subwoofer, un slot de card SD si un dock de MP3 player.

Auto-volum

Auto-volum

Inclus in sistemul de sunet 3D, functia Auto-volume ajusteaza automat volumul muzicii pentru anularea sunetelor de fundal.

Ghid vocal

Ghid vocal

Ghidul Vocal va acompaniaza la fiecare pas, cu o voce prietenoasa, in timp controlati aparatul de bronzare.

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Designul noii serii Affinity de la Ergoline beneficiind de o relatie imbatabila pret-performanta este marcat de tehnologiile Mood Lights si Ambient Lights in Blue, Red,

Magenta sau Yellow. Affinity 800 se impune ca si varianta Twin Power, fiind dotat cu sisteme destinate bronzului tenului Ultra Performance legate in serie. Confortul este deasemenea exemplar. Pupitrul de comanda este amplasat la indemana si asigura o operare extrem de usoara. Noul sezut de mari dimensiuni Body Shape garanteaza o experienta relaxanta. Tehnologiile Climatronic precum si Aqua Fresh & Aroma asigura prospetimea. Un sunet de inalta fidelitate este asigurat de noul sistem 3D-Sound inclusiv Voice Guide, MP3-Dock-in si SD-Card-Slot. Sistemele inseriate destinate bronzului regiunii cefei precum si a umerilor garanteaza un bronz uniform.

Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si