Ergoline Affinity 500-S

Ergoline Affinity 500-S
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

Affinity 500 trece drept model clasic cu tehnologiile Super Power sau Twin Power la inceput. Confortul este impresionant: sezutul extralarg Body Shape precum si tehnologia Comfort Cooling asigura o sedinta de bronzat cat mai relaxanta. In cazul modelului Twin Power tehnologia Aqua Fresh & Aroma confera, contra unei taxe suplimentare, o prospetime suplimentara. Amplasat la indemana pupitrul de comanda cu simbolurile clare asigura o operare extreme de usoara. Noul sistem audio cu Subwoofer, MP3-Dock-in precum si SD-Card-Slot va permite sa ascultati muzica dvs. favorita. Sistemele inseriate destinate bronzului regiunilor cefei precum si cele destinate regiunii umerilor (optionale) garanteaza un bronz impecabil. Affinity 500 se poate achizitiona cu designul Luminate Silver precum si cu tehnologia Mood Light si Ambient Light pentru comutarea culorilor Blue, Red, Magenta sau Yellow.

  • Twin Power sau Super Power cu 43 lampi UV
  • 3 dispozitive de bronzare cu tehnologie ultraperformanta
  • Spatios, forma ergonomica cu suport din acril
  • Sistem de climatizare confort ca dotare standard, aqua fresh si aroma terapie optional
  • Optional: sistem de sunet 3D pentru o experienta unica in timpul utilizarii
Dotari standard
43 lampi UV

43 lampi UV

Affinity 500 este disponibil in doua versiuni: Super Power cu lampi UV de 100W si Twin Power cu lampi UV de 120/160W.

Sezut extralarg ergonomic din acril (200x80cm)

Sezut extralarg ergonomic din acril (200x80cm)

Forma ergonomica a sezutului din acril, valabila pentru toate modelele Affinity, ofera confort si relaxare indiferent daca stati intins(a) pe fata sau pe spate.

Max. 500W Ultra Performance

Max. 500W Ultra Performance

Tehnologia noastra Ultra Performance implica reflectoare din sticla optimizate şi lentile de filtrare cu invelis special pentru a oferi un nou nivel de eficienta pentru bronzul facial.

Reflector pentru bronzarea gatului

Reflector pentru bronzarea gatului

Sistemul pentru bronzarea gatului te duce cu un pas mai aproape de bronzul perfect uniform. Reflectorul integrat in patul din acril redirectioneaza lumina ultravioleta catre gat, asigurand astfel bronzarea acestei zone.

Comfort Cooling

Comfort Cooling

Comfort Cooling va invaluie intr-o briza placuta si racoroasa. Ventilatoarele orientate catre zona capului si corp stabilesc automat temperatura ideala.

Functie IR

Functie IR

Puteti controla parametrii de bronzare cu ajutorul PDA-ului sau telefonului mobil cu ajutorul interfetei infrarosu inovative. O parola poate fi setata pentru a preveni interactiunile nedorite.

Module optionale
Sistem sunet 3D

Sistem sunet 3D

Sistemul nostru de sunet 3D va imbaiaza intr-o mare somptuoasa de sunet in timpul bronzarii. Sistemul consta in doua difuzoare, un subwoofer, un slot de card SD si un dock de MP3 player.

Lampi pentru umeri

Lampi pentru umeri

Toata lumea doreste un bronz uniform, iar lampile pentru umeri va ofera exact acel plus de bronzare pentru umeri pe care-l urmariti.

Lumini ambientale

Lumini ambientale

Selectia optionala de lumini ambientale: galben, rosu si magenta.

Auto-volum

Auto-volum

Inclus in sistemul de sunet 3D, functia Auto-volume ajusteaza automat volumul muzicii pentru anularea sunetelor de fundal.

Ghid vocal

Ghid vocal

Ghidul Vocal va acompaniaza la fiecare pas, cu o voce prietenoasa, in timp controlati aparatul de bronzare.

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Seria Affinity aduce laolalta ideile inovatoare cu un raport imbatabil calitate-pret: aspectul elegant poate fi ajustat individual prin simpla comutare a lampilor colorate pe Mood Light si Ambient Light. Affinity este disponibil si cu tehnologia Dynamic Power care arata spre viitor sau cu tehnologia Ultra Power plina de energie cu pana la  125,9kj/min.

Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si