Ergoline Passion 300-S

Ergoline Passion 300-SErgoline Passion 300-S
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

VERSIUNI DISPONIBILE
Ergoline Passion 300-S Twin Power 18/16 lampi UV a cate 140/100
Ergoline Passion 300-S Super Power 34 lampi UV a cate 100W
  • Tehnologia Optimized Performance imbunatateste rezultatele bronzarii
  • 34 lampi UV si 3 unitati de bronzare faciala, inclusiv 2 lampi UV-B tip spaghetti
  • Sistem de ventilatie prietenos Comfort Cooling
  • Spectacol muzical multumita Sistemului de Sunet Stereo sau celui Stereo Plus cu dock MP3
  • Poate fi instalat oriunde datorita dimensiunilor sale reduse si a designului compact
  • Sezut ergonomic Bodyform Plus cu suport pentru cap integrat
  • Panou control prietenos cu Soft-Touch
Dotari standard
34 lampi UV

34 lampi UV

Varianta Super Power este dotata cu 34 lampi UV de 100W, iar varianta Twin Power este dotata cu 18 lampi UV de 140W si, respectiv, 16 lampi UV de 100W.

Max. 400W Ultra Performance Plus

Max. 400W Ultra Performance Plus

Tehnologia noastra Ultra Performance implica reflectoare din sticla optimizate şi lentile de filtrare cu invelis special pentru a oferi un nou nivel de eficienta pentru bronzul facial.

Sezut ergonomic din acril Bodyform Plus (215x78cm)

Sezut ergonomic din acril Bodyform Plus (215x78cm)

Forma ergonomica a sezutului din acril ofera confort si relaxare indiferent daca stati intins(a) pe fata sau pe spate.

Comfort Cooling

Comfort Cooling

Comfort Cooling va invaluie intr-o briza placuta si racoroasa. Ventilatoarele orientate catre zona capului si corp stabilesc automat temperatura ideala.

Time Control

Time Control

Cronometrul integrat montat elimina necesitatea unei unitati de control externe. Timpul dorit este setat de catre utilizator apoi solarul este foarte usor de pornit. La finalul perioadei stabilite, solarul se opreste automat.

Module optionale
Sunet Stereo

Sunet Stereo

Totul este mai placut cu muzica. Sistemul nostru de sunet stereo vine cu doua difuzoare, un comutator pentru canale, control al volumului si un jack pentru casti.

Sunet Stereo Plus

Sunet Stereo Plus

Totul este mai placut cu muzica. Sistemul nostru de sunet stereo vine cu doua difuzoare, control al volumului, un jack pentru casti si dock MP3.

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Ergoline Passion 300-S, disponibil in doua versiuni - Super Power si Twin Power - cu 34 lampi UV si 3 unitati faciale de bronzare Ultra Performance Plus, inclusiv 2 lampi aditionale UV-B, stabileste un noi standarde in clasa din care face parte.

Conceptul Optimized Performance dezvoltat de Ergoline ofera imbunatatiri substantiale in rezultatele bronzarii - naturalmente, in conformitate cu standardele UE si fara riscuri de arsuri. Modulele instalate standard, precum Comfort Cooling si sezutul din acril Bodyform Plus, asigura o sedinta de bronzare relaxanta in Passion 300-S. Stereo Sound Plus cu dock MP3 ofera clientilor dumneavoastra posibilitatea de a-si asculta muzica favorita in timpul bronzarii. Cronometrul integrat elimina nevoia unei unitati externe de control, in functie de locatia solarului. Detaliile descrise aici sunt disponibile deasemenea si pentru Ergoline Passion 350-S.
Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si