Ergoline Flair 200

Ergoline Flair 200Ergoline Flair 200
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

  • Solar profesional pentru orice afacere fie noua sau dezvoltata
  • Design compact - se potriveste oriunde
  • Poate fi alimentat de la o sursa standard de curent electric, de 230V
  • 27 lampi UV cu o unitate pentru bronzarea fetei Ultra Performance
  • Sezut din acril ergonomic Bodyform Plus cu suport pentru cap integrat
  • Spectacol muzical multumita Sistemului de Sunet Stereo sau celui Stereo Plus cu dock MP3
  • Sistemul Comfort Cooling pastreaza corprul utilizatorului la o temperatura confortabila
  • Panou control prietenos cu Soft-Touch
Dotari standard
27 lampi UV

27 lampi UV

Acest solar este dotat cu 27 lampi UV de 100W.

Max. 300W Ultra Performance

Max. 300W Ultra Performance

Tehnologia noastra Ultra Performance implica reflectoare din sticla optimizate şi lentile de filtrare cu invelis special pentru a oferi un nou nivel de eficienta pentru bronzul facial.

Sezut ergonomic din acril Bodyform Plus (215x71cm)

Sezut ergonomic din acril Bodyform Plus (215x71cm)

Forma ergonomica a sezutului din acril ofera confort si relaxare indiferent daca stati intins(a) pe fata sau pe spate.

Comfort Cooling

Comfort Cooling

Comfort Cooling va invaluie intr-o briza placuta si racoroasa. Ventilatoarele orientate catre zona capului si corp stabilesc automat temperatura ideala.

Time Control

Time Control

Cronometrul integrat montat elimina necesitatea unei unitati de control externe. Timpul dorit este setat de catre utilizator apoi solarul este foarte usor de pornit. La finalul perioadei stabilite, solarul se opreste automat.

Module optionale
Sunet Stereo

Sunet Stereo

Totul este mai placut cu muzica. Sistemul nostru de sunet stereo vine cu doua difuzoare, un comutator pentru canale, control al volumului si un jack pentru casti.

Sunet Stereo Plus

Sunet Stereo Plus

Totul este mai placut cu muzica. Sistemul nostru de sunet stereo vine cu doua difuzoare, control al volumului, un jack pentru casti si dock MP3.

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Ergoline Flair 200 ofera multe in designul sau compact care permite utilizarea aproape oriunde, avand nevoie de o sursa de curent standard de 230V. 27 lampi UV ofera un bronz adanc si uniform.

Chiar si cea mai economica versiune prezinta caracteristici UV pe care in mod normal le gasiti la modelele mai mari, caracteristici precum unitate de bronzare faciala Ultra Performance. Confortul este lipsit de compromis, Flair 250 beneficiind de un sezut confortabil Bodyform Plus din acril cu suport pentru cap integrat. Operarea acestui model este foarte simpla cu ajutorul consolei de control Soft-Touch cu cronometru si ceas integrat. Iar designul cu linii fine si elemente vopsite elegante va atrage clienti catre orice locatie. Ambienta muzicala este asigurata de sistemul de sunet optional.

Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si