Beauty Angel C34

Beauty Angel C34
Beauty Angel by Ergoline

Beauty Angel by Ergoline

Aparatele de tratament cu colagen Beaty Angel de la Ergoline sunt recunoscute pentru efectele lor benefice pentru piele, anti-imbatranire. Tehnologia Beauty Light imbunatateste rezerva de oxigen necesara pielii si stimuleaza fibroblastele pentru intinerirea blanda a pielii. Fiind o marca Ergoline, Beauty Angel se bucura de aceeasi calitate extraordinara disponibila si in aparatele de bronzare cu lumina UV.

Designul ergonomic pentru sezut din acrilic cu placute pentru zona capului asigura utilizatorului confortul suprem in timpul tratamentului. Functia Aqua Fresh, ce stropeste arome delicate cu jeturi microfine, este extraordinar de revigoranta. Functia Aroma emana un parfum subtil in cabina pentru a-i asigura utilizatorului o experienta senzoriala placuta in timpul sedintei. Sistemul 3D-Sound cu iPod dock, Auto-Volum si Auto-Play garanteaza o experienta muzicala fenomenala. Sistemul de comanda Voice Guide explica fiecare functie in parte si pune la dispozitie informatii suplimentare despre tratament. Designul cu rama alba sidefata si elementele decorative acompaniate de o suprafata imensa destinata lampii, fac din BEAUTY ANGEL C 34 plus un aparat ce atrage atentia si invita clientii la un moment de infrumusetare relaxant!
  • INTENSITATE MARE, EXTREM DE BENEFICA PENTRU PIEELE, DATORATA CELOR 79 LAMPI CU BEAUTY LIGHT
  • ECHIPAT IN MOD GENEROS SI CONFORTABIL PENTRU A VA OFERI UN SENTIMENT DE BUNASTARE
  • STANDARD: AQUA FRESH, AROMA, SISTEM 3D-SOUND CU IPOD DOCK, SISTEM DE COMANDA VOICE GUIDE SI MULTE ALTE FUNCTII
  • STIMULEAZA PRODUCTIA DE COLAGEN, ELASTINA SI ACID HIALURONIC
  • CURATA PORII SI IMBUNATATESTE ASPECTUL GENERAL AL PIELII
  • NETEZESTE RIDURILE SI LINIILE FINE
  • PENTRU O PIELE CU ASPECT FERM SI TANAR
  • FARA LAMPI UV - POTRIVIT PENTRU ORICE TIP DE PIELE.
Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Ergoline Bronze garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Ergoline Bronze garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Ergoline Bronze garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Ergoline Bronze.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

MAI MULT DECAT UN APARAT CU PROPRIETATI ANTI IMBATRANIRE

Modelul nostru va ofera Beauty Light cu 79 de lampi pentru o intensitate extrem de benefica pentru piele. Aparatul BEAUTY ANGEL C 34 plus stabileste noi standarde in zona de wellness.
Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si