Beauty Angel C28

Beauty Angel C28
Beauty Angel by Ergoline

Beauty Angel by Ergoline

Aparatele de tratament cu colagen Beaty Angel de la Ergoline sunt recunoscute pentru efectele lor benefice pentru piele, anti-imbatranire. Tehnologia Beauty Light imbunatateste rezerva de oxigen necesara pielii si stimuleaza fibroblastele pentru intinerirea blanda a pielii. Fiind o marca Ergoline, Beauty Angel se bucura de aceeasi calitate extraordinara disponibila si in aparatele de bronzare cu lumina UV.

Aditional designului sau compact, BEAUTY ANGEL C 28 include si un sezut din acril ergonomic cu perna integrata. Sistemul Comfort Cooling are  functii ajustabile de ventilare si creeaza un climat perfect pentru relaxare. Clipele distractive pot fi atinse cu ajutorul sistemului Stereo Sound si iPod dock, astfel incat fiecare client sa se poate bucura de muzica preferata. Panoul de control structurat clar si usor utilizat face foarte simpla setarea functiilor. Simplitatea liniilor si elementele decorative reprezinta o invitatie pentru a va bucura de acest tratament. Multumita conexiunii sale la 230 V, cu cronometru integrat si dimensiuni compacte, aparatul BEAUTY ANGEL C 28 este usor de montat oriunde va doriti.
 • STIMULEAZA PRODUCTIA DE COLAGEN, ELASTINA SI ACID HIALURONIC
 • IMBUNATATESTE ASPECTUL GENERAL AL PIELII
 • NETEZESTE RIDURILE SI LINIILE FINE
 • PENTRU O PIELE CU ASPECT FERM SI TANAR
 • DESIGN CONFORTABIL SI SEZUT DIN ACRILIC CU SUPORT PENTRU ZONA CAPULUI INTEGRATE
 • SISTEM COMFORT COOLING PENTRU O SEDINTA REVIGORANTA SI RELANXANTA
 • SISTEM STEREO CU IPOD PENTRU O EXPERIENTA MUZICALA INEDITA
 • DIMENSIUNI COMPACTE SI CONECTARE LA 230V
 • FARA LAMPI UV - POTRIVIT PENTRU ORICE TIP DE PIELE
Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Ergoline Bronze garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Ergoline Bronze garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Ergoline Bronze garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Ergoline Bronze.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Ergoline Bronze va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

 • Leasing financiar
 • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Aparatul Beauty Angel C 28 O TINUTA PERFECTA

Acest model ofera 28 lampi Beauty Light alaturi de un design customizat.
Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si