Ergoline Sunrise 488 Dynamic Power

Ergoline Sunrise 488 Dynamic Power
Ergoline

Ergoline

Producatorul german Ergoline se numara printre marcile de top din industria bronzarii la solar. Caracterizate mai ales prin calitate si performante deosebite, aparatele de bronzare si lampile UV marca Ergoline sunt cea mai buna solutie pentru dezvoltarea studiourilor de bronzare.

VERSIUNI DISPONIBILE
Ergoline Sunrise 420 Turbo Power 42 lampi UV a cate 180W (max)
Ergoline Sunrise 480 Turbo Power 48 lampi UV a cate 180W (max)
Ergoline Sunrise 488 Dynamic Power (+ Vibra Shape optional) 48 lampi UV a cate 200W (max)
  • Silent Cooling: sistemul de climatizare silentios si puternic instalat ca standard pe acest model
  • Optional: Aqua Fresh & Aroma
  • Optional: Stereo Sound System sau 3D Sound System cu DOCK MP3 si slot pentru card SD
  • Lumini ambientale
  • Panou control inovativ Soft Touch pentru operare facila
  • Optional: platforma Vibra Shape pentru a combina sesiunea de bronzare cu una de fitness
Dotari standard
48 lampi UV cu Dynamic Power

48 lampi UV cu Dynamic Power

Sistemul de variatie a curentului creste puterea lampilor UV cu cca 25%, marindu-le totodata durata de viata pana la 1200 ore. Astfel costurile de intretinere sunt mult optimizate.

Spatiu generos

Spatiu generos

Tunelul de bronzare generos al seriei Sunrise este realmente confortabil oferind 208cm inaltime si 86cm in lungime.

Manere

Manere

Manerele montate pe seria Sunrise va ajuta sa stati intr-o pozitie ideala pe tot parcursul sedintei de bronzare, facand statul in picioare mai usor si asigurand un bronz uniform.

Ventilatie silentioasa

Ventilatie silentioasa

Sistemul de ventilatie silentioasa montat pe modelele Sunrise invaluie utilizatorul intr-o briza placuta si revigoranta, cu ajutorul celor trei ventilatoare montate deasupra capului.

Module optionale
Vibra Shape

Vibra Shape

Vibratiile ritmice produse de placa Vibra Shape aduc o serie de efecte pozitive asupra sanatatii utilizatorului. Aceasta tehnologie combina o sedinta de bronzare cu una de fittness. Suportul vibrant ajuta la reducerea in greutate, fortifica tesuturile incheieturilor si previne celulita. In plus, circulatia mai buna a sangelui intensifica rezultatele bronzarii

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma

Aqua Fresh & Aroma improspateaza experienta bronzarii prin raspandirea unui parfum placut in tunel in timpul utilizarii.

Sunet Stereo

Sunet Stereo

Totul este mai placut cu muzica. Sistemul nostru de sunet stereo vine cu doua difuzoare, un comutator pentru canale, control al volumului si un jack pentru casti.

Sistem sunet 3D

Sistem sunet 3D

Sistemul nostru de sunet 3D va imbaiaza intr-o mare somptuoasa de sunet in timpul bronzarii. Sistemul consta in doua difuzoare, un subwoofer, un slot de card SD si un dock de MP3 player.

Auto-volum

Auto-volum

Inclus in sistemul de sunet 3D, functia Auto-volume ajusteaza automat volumul muzicii pentru anularea sunetelor de fundal.

Ghid vocal

Ghid vocal

Ghidul Vocal va acompaniaza la fiecare pas, cu o voce prietenoasa, in timp controlati aparatul de bronzare.

Garantie extinsa
Garantie extinsa +6luni

Garantie extinsa 6 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Garantie extinsa +12luni

Garantie extinsa 12 luni

Tanning garanteaza aparatele de bronzare ca fara defecte de fabricatie pentru inca 6 luni de la expirarea perioadei initiale.

Perioada de garantie pentru acest produs incepe in ziua in care produsul este achizitionat de catre cumparatorul original. Tanning garanteaza reparatia si inlocuirea pieselor defecte in perioada de garantie, in mod gratuit. Garantia este valabila in conditiile in care produsul este utilizat corespunzator manualui de instalare si utilizare. Din acest motiv, pentru asigurarea unei instalari si utilizari corecte, recomandam cumparatorului sa apeleze la serviciile Tanning.

Garantia nu acopera stricaciunile produse in urma unei instalari si utilizari incorecte. Este recomandat ca aparatele de bronzat Ergoline sa treaca printr-o inspectie tehnica generala cel putin odata pe an.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa prezinte urmatoarele acte inginerului Ergoline: actul de garantie al aparatului de bronzare (in original), dovada achitarii aparatului de bronzare (factura, in original) si fisa de service a aparatului (dupa caz).

Tanning va propune o gama variata de solutii de finantare pentru achizitionarea unuia sau mai multor aparate de bronzat pentru studioul dumneavoastra.

Primul pas este sa decideti care metoda va avantajeaza cel mai mult in raport cu cele pe care le puteti accesa.

Cele mai populare metode de finantare:

  • Leasing financiar
  • Credit bancar (credit de investitii pentru societati comerciale)

› Mai multe informatii gasiti la pagina dedicata acestui subiect: Solutii de Finantare

 

Descriere produs

Info&
Comanda

Seria Ergoline de tip Stand-up ofera putere de bronzare pentru orice gust. Modelul de top Sunrise 488 Dynamic Power vine cu 48 lampi UV, fiecare echipata cu balast electronic reglabil pentru a oferi pana la 25% mai multa putere per watt.

In plus, controlul echilibrat asigura o putere constanta de bronzare, iar functia de power-saving va extinde durata de viata a lampilor UV instalate pana la 1200 ore.

Informatii suplimentare. Preturi. Finantare.
Beneficii Aparate Bronzare

V-ar putea interesa si